header9.png header4.png header7.png header14.png header1.png header12.png header6.png header10.png header5.png header3.png header13.png header2.png header11.png header15.png header8.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Vacatures

Vrijwilligersbeleid

Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers, dit geldt ook voor HVBleiswijk. Het leuke van het vrijwilligerswerk is dat het de band met de club versterkt en natuurlijk zijn vrijwilligers onmisbaar omdat zij ervoor zorgen dat de teams gecoacht worden, de bardienstplanning rond komt, activiteiten worden georganiseerd, er getraind en gespeeld kan worden, etc. Van alle (ouders van) leden wordt verwacht dat zij hun steentje bijdragen en dat zij dus hun bijdrage leveren aan het vrijwilligerswerk. Wanneer wij dit niet verplichten moet het werk door betaalde krachten gebeuren waardoor de contributie ongetwijfeld moet worden verhoogd.
Wij doen ons best om een goede match te vinden tussen jouw interesses en de activiteiten. Waar liggen jouw talenten? Coachen, fluiten, wedstrijdcommissariaat, extra bardienst draaien, feesten en / of evenementen organiseren, een bestuursfunctie etc. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen je hulp gebruiken.

De commissie richt zich op werven, behouden en ontwikkelen van vrijwilligers. Alle vrijwilligersactiviteiten zijn in kaart gebracht en actuele vacatures staan op de website. Leden, ouders van leden en/of andere geïnteresseerden kunnen zich hier oriënteren op de mogelijkheden en zich aanmelden.

Zin om iets op te pakken? Stuur even een mailtje naar [email protected]

Verplichte activiteiten
Er zijn op de club een aantal activiteiten die niet vrijblijvend zijn maar verplicht. Verplicht zijn bardiensten (senioren, junioren en ouders van jeugdleden) en het fluiten van wedstrijden door senioren en junioren O16-O18.
 

Actuele vacatures d.d. april 2023
- Voorzitter
- TC-lid: Coördinator Trainers & Coaches
- TC-lid: Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd 
- TC-lid: Wedstrijdsecretaris Senioren
- TC-lid: Lijncoördinator MO9/MO10
- Sponsorcommissieleden
- Jeugd/ouder-lid activiteitencommissie
- Overige vrijwilligers


Profiel van voorzitter (m/v):
- Heeft een clubhart
- Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
- Heeft het vermogen om mensen en partijen te verbinden
- Is besluitvaardig en doortastend
- Heeft een creatieve geest
- Durft mee te bouwen aan een solide basis voor onze vereniging

De taken:
- Treedt namens het bestuur en de vereniging naar buiten
- Vertegenwoordigt de vereniging op een positieve manier, zowel intern als extern
- Voorzitten bestuurs- en ledenvergaderingen
- Bepaalt samen met de andere bestuurders het beleid binnen de vereniging
- Aanspreekpunt en ‘gezicht’ van de vereniging, i.s.m. vice-voorzitter

De Coördinator Trainers / Coaches (Cotraco) is lid van de TC en heeft als taak het aanstellen / opleiden van trainers en coaches van zowel selectie- als breedteteams)

De Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd (WSJJ) / Senioren (WSS) is lid van de TC en is de schakel tussen KNHB en HVB, lijncoördinator, coaches, en wedstrijdsecretarissen van andere verenigingen. Je plant aanvangstijden, meldt de teams aan bij de KNHB, vraagt dispensaties aan, regelt de afgelastingen, regelt evt op verzoek van JJ coaches oefenwedstrijden, let op of na het weekend de digitale wedstrijdformulieren (DWF) zijn afgesloten. Tijdsindicatie; ca. 5 min - 1 uur per week.

De Lijncoördinator (Lijnco) is lid van de TC en deelt na advies van de betreffende trainers in overleg met de overige TC-leden de teams van die lijn in, is aanspreekpunt vanuit HVB naar de teams en v.v., en bepaalt i.o.m. de andere TC-leden de trainingstijden.

Profiel Technische Commissie (TC) lid:
- Heeft affiniteit met hockey
- Durft beslissingen te nemen
- Is teamspeler
- Vindt het leuk om mee te bouwen aan beleid
- Vind het leuk om wedstrijden en trainingen te bekijken

De taken:
- 1x per maand overleg met de TC
- Trainer/ coach gesprekken 2x per jaar betreffende de ontwikkeling van de
  kinderen
- Bekijken van spelende teams aantal maal per jaar

Het Jeugd-activiteitencommissielid helpt mee feesten & filmavonden voor de jeugd (O12-O18) en jongste jeugd (Funkey-O10) te organiseren en kan zowel een jeugdlid zijn als een ouder van een lid. Leuke ideeën zijn altijd welkom! En ook met zijn tweeën aanmelden mag!