header3.png header2.png header7.png header13.png header11.png header1.png header15.png header6.png header8.png header14.png header9.png header12.png header10.png header4.png header5.png
Afgelastingen
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Informatie trainingen zaalseizoen. Zondag 14 november eerste trainingen!

31-10-2021
Nieuwsafbeelding

Zaalhockey komt er aan!

Na de komende periode van 4 weken gaan begin december alle jeugdteams, inclusief de E- en F-teams en de seniorenteams H1,D1,DJ1 en HVA weer de zaal in.

Binnenkort komt er een uitgebreide informatiebrief waarin alle benodigde informatie wordt aangegeven. 

Hierbij alvast informatie rondom de trainingen tijdens het zaalseizoen.


Zaaltrainingen

Ieder jaar is het een uitdaging om aan voldoende zaalruimte te komen voor zaaltrainingen.

Daarom heeft HVB voor komend zaalseizoen besloten om op zondag(en) 14, 21 en 28 November de gehele dag de Rijneveen hal in Bleiswijk af te huren voor zaaltrainingen van de jeugd. Hierdoor kunnen wij toch binnen trainen om te wennen aan de zaal. Zie bijlage voor trainingstijden op deze zondagen. Naast deze dagen zijn er de volgende trainingsmogelijkheden:

-Verspreid over de maanden december en januari zijn nog een aantal avonden de Rijneveen hal (in Bleiswijk) en de Zijde hal (in Bergschenhoek) afgehuurd voor trainingen. Zie bijlage voor trainingstijden.

-Vanaf december kan er buiten op veld2 met (zaal)balken getraind worden. Er zullen 4 veldjes neergezet worden.

-In januari en februari is er de mogelijkheid om de gehele week tussen 17:00u-21:00u 1uur/week per team een indoor veldje (met balken en goals) te gebruiken bij het bedrijf Breugem in Bleiswijk. Reserveringen hiervoor kunnen online gemaakt worden vanaf december.

Het trainingsschema voor de Rijneveen hal en de Zijde hal is bijgevoegd.

De trainingstijden buiten bij HVB en in januari/februari in de indoorruimte bij  Breugem dienen door de trainers aangegeven te worden. Er is in ieder geval voldoende veldruimte beschikbaar bij HVB om op de reguliere trainingstijden buiten te blijven trainen.


Informeer ajb je teamgenoten alvast dat er dus vanaf zondag 14 november getraind gaat worden in de zaal !