header6.png header3.png header9.png header12.png header10.png header4.png header15.png header13.png header14.png header11.png header5.png header7.png header1.png header2.png header8.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Jumbo Bleiswijk sponsor HVB

9-7-2021
Nieuwsafbeelding
Jumbo Bleiswijk 3 jaar sponsor HVB

En in de aanloop naar een nieuw hockeyseizoen mogen we een nieuwe sponsor voorstellen: Jumbo Bleiswijk sponsort komende 3 seizoenen HVB.

Jumbo is in de sportwereld een bekende en zeer gewaardeerde sponsor. En met dit sponsorcontract zetten HVB en Jumbo Bleiswijk een mooie stap in de lokale samenwerking komende drie jaar. 

Gisteren, donderdag 8 juli, ondertekenden Marc de Kok namens Jumbo en Ronald van der Wel namens de sponsorcommissie. En een van de eerste gezamenlijke acties loopt al erg goed! Samen met Jumbo is HVB een ballenactie gestart voor 300 hockeyballen voor het nieuwe seizoen; we zijn er bijna. Je kunt nog doneren via deze link: hockeyballenactie.

Het is een mooie eerste actie; met veel plezier kijken we uit naar onze samenwerking in de komende drie jaar. Wil je meer weten over Jumbo Bleiswijk? Klik hier: Jumbo Bleiswijk

Reacties

Meinhardt Schwengle
Geweldig.
Charles van Vlijmen
wat gaaf zeg
Paul Slings
Goed bezig

Reageer op het nieuws