header3.png header12.png header1.png header15.png header9.png header8.png header5.png header14.png header2.png header13.png header11.png header10.png header6.png header4.png header7.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Voucher Hockey Republic

10-8-2019
Nieuwsafbeelding
Op vrijdag 9 augustus heeft elk lid van HVB een voucher via de mail gekregen van Hockey Republic. In de winkel van Hockey Republic krijg je bij inlevering van de voucher € 10,- korting. De winkel is makkelijk bereikbaar en  ligt aan de snelweg (A13) op 15-20 min rijden van HVB.  Voor de winkel zijn voldoende parkeerplekken.

Adres: Patrijsweg 112 Rijswijk

Hoe werkt dit?

- Je print de mail uit. De mail met de voucher moet echt worden geprint. De voucher wordt bij de balie ingenomen. Op je telefoon laten zien is dan ook niet voldoende. 
- Je gaat naar hartenlust shoppen, het oefenveldje uitproberen en met je aankopen ga je naar de kassa 
- Je levert je voucher in bij de kassa en krijgt € 10,- korting. De korting geldt voor sticks, schoenen, alles wat er te koop is op de HVB-kleding na
- Hockey Republic registreert dat je de voucher hebt ingeleverd. Elk lid heeft recht op 1 voucher. Mocht je dus 2 keer een voucher hebben ontvangen (je hebt bijvoorbeeld 2 mailadressen) dan kun je één van de mails met voucher inleveren. Daarna is geregistreerd dat je voucher is ingeleverd. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws