header15.png header2.png header9.png header7.png header8.png header3.png header1.png header6.png header11.png header10.png header12.png header14.png header13.png header5.png header4.png

Volvo Niham Sponsor van HVB

21-5-2019

Scoor een mooie bonus voor HVB!

Dit jaar heeft HVB een hele bijzondere samenwerking met
Volvo dealer Niham en Carmen Lease;

De Volvo Clubbonus!

Hoe werkt het?
Voor elke nieuwe Volvo, een Volvo Selekt Car of een Lease contract zowel zakelijk als privé, die door leden van HVB bij Volvo Niham wordt gekocht/afgesloten stort Volvo Nederland een bedrag van € 1.000,- of € 500,- in de clubkas! Dit geldt voor onze leden en voor de ouders van onze jeugdleden.

Wat betekent dit voor de club?

Volvo Nederland - die met meerdere hockeyclubs in Nederland samenwerkt - kan hierdoor een extra bedrag aan onze vereniging uitkeren waarmee we mooie dingen kunnen doen voor de club en onze leden.

Dus: Ga je een Volvo kopen of leasen? Ga dan naar Volvo Niham! Geef bij de bestelling aan dat je lid bent van HVB. Dit kun je aantonen met je lidnummer (of het lidnummer van je zoon/dochter).

Dit sponsorbedrag wordt door Volvo Nederland ter beschikking gesteld; het gaat uiteraard niet ten koste van de eventuele korting of inruilwaarde die Volvo Niham jou biedt.Het kost je dus niets, maar levert de club wel een mooi bedrag op!

Laat ook de sponsorcommissie even weten dat je een bestelling geplaatst hebt ([email protected]).

Klik hier voor meer informatie over de clubbonus en het aanmeldformulier