header10.png header11.png header3.png header5.png header14.png header9.png header8.png header6.png header4.png header7.png header13.png header2.png header15.png header1.png header12.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Zaaltrainingsschema

29-10-2023
Nieuwsafbeelding
HVB heeft uren in Sporthal Rijneveen en de blaashal bij HBR gehuurd zodat onze leden zich in november / december ook kunnen klaarstomen voor de zaalcompetitie die voor sommige ploegen al op zaterdag 2 of zondag 3 december start. 

Zie ook het trainingsschema in de bijlage. 

Adressen:
Rijneveen: Rembrandtlaan 40, Bleiswijk
HBR: Het Hoge Land 31, Berkel en Rodenrijs

Ten overvloede wijzen we iedereen erop dat je in de zaal altijd speelt met een zaalstick, schone gymschoenen / zaalschoenen en uiteraard een bitje en scheenbeschermers.
Een zaalhandschoen (met lange vingers) is niet verplicht, maar zeker aan te raden omdat je in de zaal lager bij de grond speelt.

SPECIAAL VOOR KEEPERS:
Omdat er in november ook nog buitenwedstrijden zijn, moeten onze keepers extra goed op hun outfit letten. Deze outfit moet niet alleen schoon & droog zijn, maar riempjes met ijzeren gespen zijn in de zaal STRENG verboden. Dit betekent dat de keeper of de coach voor & na elke training deze riempjes moet vervangen. (https://youtu.be/8cIrEuHyKtw?  si=VqTr36zqjRb1Dmva) De materiaalman (Frank de Man) zal komende week in elke keeperstas een set met deze zaalriempjes stoppen. 
Voor de keepers die ook in de zaal lekker willen glijden, om de aanvallers onder druk te zetten, heeft Frank (06 - 29 27 56 52) ook zaalhoezen klaar liggen (https://youtu.be/hH1ovOq4SpE?  si=TNvF7AtiRuRuDZ6o) Ook deze hoezen zul je weer af moeten doen voor wedstrijden of trainingen die je buiten speelt. 

Veel plezier in de zaal !!