header14.png header9.png header13.png header5.png header10.png header4.png header3.png header8.png header7.png header2.png header15.png header11.png header1.png header12.png header6.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Let op je outfit in de zaal!

25-10-2023
Nieuwsafbeelding
HVB heeft aantal mooie gymzalen gehuurd zodat onze leden zich in november / december ook kunnen klaarstomen voor de zaalcompetitie die voor sommige ploegen al op zaterdag 2 of zondag 3 december start. Het trainingsschema is intussen gemaild.

Ten overvloede wijzen we iedereen erop dat je in de zaal altijd speelt met een zaalstick, handschoen (niet verplicht, wel aan te raden) en schone gymschoenen / zaalschoenen. 
Omdat er in november ook nog buitenwedstrijden zijn, moeten onze keepers extra goed op hun outfit letten. Deze outfit moet niet alleen schoon & droog zijn, maar riempjes met ijzeren gespen zijn in de zaal STRENG verboden. Dit betekent dat de keeper of de coach voor & na elke training deze riempjes moet vervangen. (https://youtu.be/8cIrEuHyKtw? si=VqTr36zqjRb1Dmva) De materiaalman (Frank de Man) zal komende week in elke keeperstas een set met deze zaalriempjes stoppen. 
Voor de keepers die ook in de zaal lekker willen glijden, om de aanvallers onder druk te zetten, heeft Frank (06 - 29 27 56 52) ook zaalhoezen klaar liggen (https://youtu.be/hH1ovOq4SpE? si=TNvF7AtiRuRuDZ6o) Ook deze hoezen zul je weer af moeten doen voor wedstrijden of trainingen die je buiten speelt. 

Veel plezier in de zaal !!

Reacties

Marian Kruysifix-Heetman
Ter aanvulling: zaalstick, zaalschoenen (en een bitje) zijn verplicht. Een zaalhandschoen (= met lange vingers) is zeker aan te raden.
Daniëlle Poelman
we hebben het trainingsschema voor de zaal nog niet ontvangen

Reageer op het nieuws