header6.png header4.png header3.png header13.png header15.png header5.png header1.png header10.png header11.png header7.png header8.png header2.png header14.png header12.png header9.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige links







Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

GROTE CLUBACTIE GOED VAN START!

22-10-2023
Nieuwsafbeelding
GROTE CLUBACTIE GOED VAN START!
Op 23 September is de Grote Clubactie van start gegaan. Het doel was om dit jaar €2.500,- voor de club op te halen. Direct in de eerste week hadden de jeugdleden al voor €2.550,- aan loten verkocht. En de stand staat nu al op €3.600,-! Heb jij hem al gezien de thermometer in het clubhuis? Hierop is te zien hoeveel geld er wordt opgehaald. Zullen we in de buurt komen van het record van vorig jaar van €4.200,-? De actie duurt nog tot 13 november dus er is nog tijd om te verkopen.

Boekjes inleveren 4 november
Als je loten hebt verkocht hoef je je boekje alleen in te leveren als kopers loten hebben gekocht door hun bankrekeningnummer in het boekje te schrijven. Omdat deze rekeningnummers nog moeten worden doorgegeven aan de Grote clubactie en door hen verwerkt moeten deze gegevens 4 november worden ingeleverd. Inleveren kan in de inleverbox in het clubhuis of in de brievenbus bij Ockenburghof 1, Bleiswijk. Maak voor het inleveren een foto van je inloggegevens zodat je jouw resultaten nog kan bekijken. De digitale verkoop loopt door tot 13 november. 

Boekje vol of andere vragen?, mail: [email protected]

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws