header11.png header2.png header15.png header7.png header14.png header6.png header3.png header10.png header1.png header5.png header13.png header9.png header4.png header8.png header12.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige links







Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Belangrijk bericht ivm werkzaamheden korfbalveld - hinder voor HVB

18-10-2024
Nieuwsafbeelding

Met ingang van aanstaande maandag 21/10 zullen er werkzaamheden verricht worden aan de korfbalvelden die, afhankelijk van het weer, tot aan de voorjaarsvakantie zullen duren. 
Omdat deels via het terrein van HVB gewerkt zal moeten worden, hebben we met de gemeente om de tafel gezeten om een veilige situatie voor onze (jeugd)leden te waarborgen gedurende de gehele periode.

Wat gaan we ervan merken?
Onze hoofdingang aan de Merenweg én het fietspad langs de korfbal blijven open, maar:
  • De fietsenstalling wordt verplaatst naar de grasstrook langs veld 1
  • Op het stukje tussen het fietspad en de fietsenstalling worden rijplaten voor de werkzaamheden geplaatst. Rijplaten zijn glad dus we vragen iedereen om af te stappen en lopend dit stukje over te steken. In de weekends zullen de rijplaten zoveel mogelijk verwijderd worden.
  • Werktijden zijn tot 16 uur. Als dit uitloopt zal de gemeente op woensdagen ivm de trainingen van de Jongste Jeugd een begeleider met hesje inzetten voor een veilige doorgang.
  • De hoofdingang blijft toegankelijk, ook voor ouders met kinderen die vanaf de parkeerplaats komen lopen.
  • De gemeente plaatst waarschuwingsborden langs de Merenweg bij de hoofdingang voor verkeer en overstekende voetgangers.
  • Er zullen ook kortdurend kleinere werkzaamheden aan de drainage in het fietspad gedaan worden. De toegang blijft open maar dan zal bij de rijplaten voor de veiligheid afgestapt moeten worden.

We hopen op ieders begrip en natuurlijk dat de werkzaamheden vlot verlopen. Zowel voor ons als voor onze korfbalburen.

Bestuur en beheer HVBleiswijk