header11.png header8.png header14.png header5.png header15.png header3.png header7.png header10.png header4.png header12.png header2.png header9.png header6.png header1.png header13.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Contributie

Contributiebijdrage voor veld-en zaalhockey
Competitiespelende leden betalen een bijdrage voor de veldcompetitie en, indien van toepassing, een bijdrage voor de zaalcompetitie. 

Funhockeyleden en Benjamins spelen nog geen competitie. Zij maken spelenderwijs op de trainingen kennis met het hockeyspel.

Nieuw dit jaar is het peuter-en kleutersport voor 2 tot 6 jarigen wat samen met Kicks n Sticks wordt georganiseerd (meer info bij de toelichting)

Betaling en korting
Ieder lid betaalt een jaarlijkse contributie, het eerste deel van de contributie wordt aan het begin van het seizoen geheven, het restant in januari. Gezinnen met 4 of meer HVB-leden, krijgen voor het 4e en daaropvolgende leden 50% korting op de laagste contributiebijdrage(n).

Wordt u in de loop van het seizoen lid dan geldt een korting van 33% (instapmoment vanaf 1 november) of 66% (instapmoment vanaf 1 februari). Deze korting geldt niet voor de zaalhockeybijdrage.

KNHB-Categorie

Contributie 2022-23

Senioren

€324,50

Jeugd A / B

€270,60

Jeugd C / D

€264,00

Jeugd E

€ 226,60

Jeugd F

€182,60

Benjamin

€163,90

Funhockey

€ 133,10

Peuter- en kleutersport

€ 132,00

G-Hockey

€165,00

Trainingslid (alleen senioren)

€166,10

Studentenlidmaatschap

€ 166,10

TLSX-10 (alleen senioren)

€ 240,90

Trimhockey (alleen senioren)

€ 240,90

Zaalbijdrage jeugd /senioren

€ 50

Toeslag enkel zaallid

€ 16,50

Inschrijfgeld

€ 30,00

Geen aut. incasso

€ 10,00

Boete te laat opzeggen

€ 100,00Proefles:
Kinderen en volwassenen zijn van harte welkom om te komen uitproberen of hockey iets voor hen is (proeftrainen). Zij kunnen 3 keer komen meetrainen in hun eigen leeftijdsgroep. Daarna moeten ze beslissen of ze lid willen worden van de vereniging. 

Speciaal voor de allerjongsten organiseren we samen met Kicks-n-Sticks het speciale Peuter-en Kleutersportprogramma.  Hier mag je meedoen aan 1 proefles (geen 3). Hierna beslis je of je je kind mee wil laten doen aan het lesprogramma.  

Aanmelden voor de proefles ? Klik op: Proeftraining


Toelichting lidmaatschappen:
- De contributie wordt toegepast op basis van de leeftijd van een speler/speelster. Hierbij wordt 1 oktober als peildatum gehanteerd. Voorbeeld: Een speelster met E-leeftijd die in een D-team uitkomt zal de contributie verschuldigd zijn van een E-jeugdlidmaatschap.

Peuter-en Kleutersport 
Peuter- en Kleutersport is een samenwerking tussen HVB en Kicks n Sticks . 
Bij Kicks n Sticks kunnen kinderen van 2 tot 6 jaar wèl komen bewegen en sporten. Onder deskundige begeleiding, in een gezellig groepje. De eerste jaren met papa of mama erbij en vanaf een jaar of 4 zelfstandig.

De lessen zitten vol spel en plezier en zijn zó uitgedacht, dat je kind precies de juiste technieken en bewegingen leert die later van pas komen bij onder andere sporten. We leren de kinderen de grondvormen van bewegen. Daarnaast zal je kind spelenderwijs leren om beter te communiceren en samen te werken.

De lesprogramma’s sluiten perfect aan op de ontwikkeling van je kind in deze leeftijd. We maken gebruik van muziek en kleurrijk educatief spelmateriaal. Zo leert je kind op een speelse manier en zonder prestatiedruk niet alleen goed bewegen maar ook tellen, kleuren herkennen, vormen herkennen. 

Voor meer informatie, of voor het opgeven van 1 proefles kunt u terecht bij Denise Spall.

- Studentenlidmaatschap: bedoeld voor studenten die door de week niet bij HVB trainen maar wel wedstrijden willen spelen bij HVB. Het lidmaatschap kan enkel verkregen worden op vertoon van een inschrijvingsbewijs als student(e) en in overleg met de TC.

- Zaalhockey: (vanaf F6-tallen). De zaalhockeybijdrage maakt onderdeel uit van de contributie. De bijdrage wordt net als de contributie in twee delen geïncasseerd en apart op de factuur weergegeven. Enkel vanuit geloofsoverwegingen of medische redenen kan worden afgezien van de zaalcompetitie. De zaalhockeycontributie geldt voor leden vanaf F6-tallen

Funhockey: Geen inschrijfgeld
Om sport op jonge leeftijd te stimuleren betalen Funhockeyleden (meisjes en jongens) geen inschrijfgeld.