header8.png header3.png header1.png header13.png header7.png header5.png header10.png header4.png header14.png header15.png header9.png header6.png header11.png header12.png header2.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Vacatures

Vrijwilligersbeleid

Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers, dit geldt ook voor HVBleiswijk. Het leuke van het vrijwilligerswerk is dat het de band met de club versterkt en natuurlijk zijn vrijwilligers onmisbaar omdat zij ervoor zorgen dat de teams gecoacht worden, de bardienstplanning rond komt, activiteiten worden georganiseerd, er getraind en gespeeld kan worden, etc. Van alle (ouders van) leden wordt verwacht dat zij hun steentje bijdragen en dat zij dus hun bijdrage leveren aan het vrijwilligerswerk. Wanneer wij dit niet verplichten moet het werk door betaalde krachten gebeuren waardoor de contributie ongetwijfeld moet worden verhoogd.
Wij doen ons best om een goede match te vinden tussen jouw interesses en de activiteiten. Waar liggen jouw talenten? Coachen, fluiten, wedstrijdcommissariaat, extra bardienst draaien, feesten en / of evenementen organiseren, een bestuursfunctie etc. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen je hulp gebruiken.

De commissie richt zich op werven, behouden en ontwikkelen van vrijwilligers. Alle vrijwilligersactiviteiten zijn in kaart gebracht en actuele vacatures staan op de website. Leden, ouders van leden en/of andere geïnteresseerden kunnen zich hier oriënteren op de mogelijkheden en zich aanmelden.

Zin om iets op te pakken? Stuur even een mailtje naar [email protected]

Verplichte activiteiten
Er zijn op de club een aantal activiteiten die niet vrijblijvend zijn maar verplicht. Verplicht zijn bardiensten (senioren, junioren en ouders van jeugdleden) en het fluiten van wedstrijden door senioren en junioren O16-O18.
 

Actuele vacatures d.d. september 2023

- TC-lid: Coördinator Trainers & Coaches (per direct)
- TC-lid: Lijncoördinator Jongste Jeugd (per 1 november) Lijncoördinator MO9 (per direct!)
- Sponsorcommissieleden 
- Jeugd/ouder-lid activiteitencommissie


De Coördinator Trainers / Coaches (Cotraco) is lid van de TC en heeft als taak het aanstellen / opleiden van trainers en coaches van zowel selectie- als breedteteams)
Meld je aan op [email protected]

De Lijncoördinator (Lijnco) is lid van de TC en deelt na advies van de betreffende trainers in overleg met de overige TC-leden de teams van die lijn in, is aanspreekpunt vanuit HVB naar de teams en v.v., en bepaalt i.o.m. de andere TC-leden de trainingstijden. Meld je aan op [email protected]

Profiel Technische Commissie (TC) lid:
- Heeft affiniteit met hockey
- Durft beslissingen te nemen
- Is teamspeler
- Vindt het leuk om mee te bouwen aan beleid
- Vind het leuk om wedstrijden en trainingen te bekijken

De taken:
- 1x per maand overleg met de TC
- Trainer/ coach gesprekken 2x per jaar betreffende de ontwikkeling van de
  kinderen
- Bekijken van spelende teams aantal maal per jaar
Meld je aan op [email protected]

Het Jeugd-activiteitencommissielid helpt mee feesten & filmavonden voor de jeugd (O12-O18) en jongste jeugd (Funkey-O10) te organiseren en kan zowel een jeugdlid zijn als een ouder van een lid. Leuke ideeën zijn altijd welkom! En ook met zijn tweeën aanmelden mag! Meld je aan op [email protected]