header13.png header1.png header8.png header14.png header6.png header4.png header2.png header12.png header7.png header9.png header10.png header3.png header11.png header15.png header5.png
Afgelastingen
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit Coole Kids CK3F1 - veld Hockey Club Rotterdam CK-MF4

Opzeggen lidmaatschap

Ben je van plan te stoppen met hockey? Dat vinden wij natuurlijk jammer. We willen je vragen in dat geval zo snel mogelijk op te zeggen.

Het opzeggen van het lidmaatschap kan enkel via de mail aan de ledenadministratie ([email protected]). Wil je daarin je naam, teamnummer en opzegreden vermelden? 

Voor elk lidmaatschap (G-Hockey, Trainingsleden, Funhockey , Benjamins, F tm A jeugd en senioren) geldt dat de opzegging uiterlijk 1 mei binnen te zijn bij de ledenadministratie. Bij opzeggen na deze datum is men de contributie voor het gehele komende seizoen aan de vereniging verschuldigd. Na het voldoen van alle financiële verplichtingen aan de vereniging wordt men uitgeschreven als lid van HV Bleiswijk en bij de KNHB.

Eventuele mondelinge opzeggingen bij de coach/TC/trainer zijn niet voldoende. De opzegging zal schriftelijk, of per email bevestigd worden.