header14.png header10.png header4.png header2.png header9.png header15.png header6.png header11.png header5.png header12.png header7.png header1.png header8.png header13.png header3.png
Afgelastingen
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige links




Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

G hockeyers - D.H.C. Hudito G4: 6 - 6

Gespeeld op: 11-5-2019

Vandaag onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Onze bezoekers waren dit keer Hudito G4. Na de warming-up gingen we redelijk van start. Thimo wilde aanvankelijk een centrale plaats, hij ruilde met Charlotte. Later bleek hij toch als spits beter op de plek te staan terwijl Charlotte het beter deed op haar oude plek. Dat hebben we zo maar gelaten. Binnen no-time ging het echt lopen en stonden we met 3-0 voor. Later kwamen de rode Hudito shirts wat vaker op onze helft spelen en er vielen helaas bij ons ook doelpunten. Hudito werd sterker en wij waren niet alert genoeg. Met 4-4 gingen we aan de thee. Na de rust werd het pas echt spannend. We stonden zelfs even achter. Maar dat werd gelukking weer gelijkgetrokken en met 6-6 kon de uitstekend fluitende Dennis het eindssignaal geven. Het was een spannende pot die op en neer ging. Beide partijen waren tevreden met het resultaat. Het had ook anders kunnen aflopen. Het was een sportieve pot g-hockey. 

Jammer dat een aantal spelers snel naar huis moesten en de derde helft een beetje als een nachtkaars uitging. Ook de koek-en-zopie moeder was helaas niet present. We hadden wel lekkere limonade. Gelukkig hadden de dames van de kantine hun zaakjes prima voor elkaar. 

 

Andere verslagen

Tegenstander Datum
D.H.C. Hudito G 3
HC Waddinxveen G 2
R.H.V. Leonidas G 2
Mixed Hockeyclub Zoetermeer G 1