header3.png header1.png header14.png header15.png header10.png header7.png header5.png header11.png header6.png header2.png header12.png header9.png header8.png header4.png header13.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

HVB feliciteert de KaaZaak

28-11-2020
Nieuwsafbeelding

HVB feliciteert de KaaZaak met de succesvolle heropening in Bleiswijk !

Op vrijdag 30 oktober opende de sponsor van HVB, de KaaZaaK, opnieuw hun deuren van het vernieuwde winkelpand. De kaasspeciaalzaak is ruim opgezet, met brede paden, en heeft een speciale hoek voor smaakvolle olijfolies, balsamico's, en azijnen. Voor ieder is er wat wils: het assortiment is flink uitgebreid. Niet alleen in kaas, maar ook in borrelhapjes, snacks, koffie, cadeau artikelenen meer. Een genot voor het oog én de (borrel)tafel.

Je kunt bij de KaaZaaK terecht voor (buitenlandse) kazen, vers gebrande noten, olijfoliën en azijnen, verse thee, chocolade, Maison Kelder producten en meer.

HVB is trots te melden dat de KaaZaak ook dit seizoen het sponsorschap bij HVB weer heeft voortgezet. Ben je dus nog niet geweest? Breng dan gauw een bezoek aan de KaaZaak! Je vindt de KaaZaak in de Dorpsstraat in Bleiswijk.

Reacties

Meinhardt Schwengle
ik kom daar iedere week en altijd met meer naar buiten dan wat op mijn lijstje staat.😊

Reageer op het nieuws