header14.png header1.png header6.png header9.png header2.png header7.png header8.png header4.png header11.png header15.png header12.png header5.png header13.png header3.png header10.png

Geen zaalcompetitie en zaaltrainingen dit seizoen

21-10-2020

Vanwege de nieuwe beperkingen in verband met de coronamaatregelen heeft het bestuur en de technische commissie besloten dat wij dit jaar geen teams inschrijven voor de zaalcompetitie. Er zal dan ook niet in de zaal getraind worden.

Hoewel wij in eerste instantie hadden besloten om onze teams wel in te schrijven voor de zaalcompetitie hebben wij na de persconferentie vorige week dinsdag anders besloten. Na telefonisch overleg met de KNHB bleek dat 70% van de verenigingen had besloten om geen zaalcompetitie te gaan spelen. Daarnaast zijn de kosten van zaalhuur voor trainingen aanzienlijk, de gemeente Lansingerland en Sportfondsen kunnen ons niet de garantie geven dat wij de kosten van niet gebruikte zaaluren terug krijgen. Hierdoor zouden wij een groot financieel risico lopen.

De KNHB heeft aangegeven dat zij gaan kijken naar mogelijkheid voor een midwintercompetitie. Deze wedstrijden worden in de winter buiten gespeeld. Hoe de bond het verder gaat inrichten, dat weten wij op dit moment nog niet. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij jullie informeren.