header14.png header1.png header4.png header11.png header8.png header10.png header15.png header5.png header2.png header7.png header13.png header9.png header3.png header6.png header12.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Bridzs sponsor HVB!

18-10-2020
Nieuwsafbeelding

HVB stelt graag een nieuw sponsor voor: Bridzs Legal & Mediation!

Afgelopen vrijdag hebben Klaas Jan Huberts van Bridzs en Martijn Kruijt (voorzitter) en Wolter Manders (sponsorcie) van HVB het nieuwe sponsorschap vastgelegd. Hierbij een korte introductie van de sponsor:

Sinds eind 2018 is Klaas Jan met Bridzs (spreek uit als bridges) actief als interim-bedrijfsjurist en mediator. Eerst lag de nadruk vooral op het ‘overbruggen’ van tijdelijke vacatures op juridische afdelingen van bedrijven, maar nu komt Bridzs ook steeds meer in beeld voor mediation. "Sinds mei ben ik officieel opgeleid en geregistreerd als MfN-registermediator. In die rol help ik mensen en organisaties niet alleen om conflicten op te lossen en kloven te ‘overbruggen’ maar ook om daardoor juist te groeien.”, vertelt Klaas Jan.

Lokale betrokkenheid en naamsbekendheid zijn dan van groot belang. Daarom verbindt Klaas Jan zich graag aan HVB, waar zijn dochter met veel plezier hockeyt. Zo wordt de club ondersteund en tegelijk biedt het mogelijkheden om als bedrijf betrokken en zichtbaar te zijn. Hoe mooi is dat!

Wil je meer weten over Bridzs Legal & Mediation? Zie de website www.bridzs.nl.

 

Reacties

Charles van Vlijmen
super Gaaf Klaas Jan je sponsoring in deze tijd

Reageer op het nieuws