header8.png header7.png header4.png header15.png header2.png header14.png header12.png header3.png header5.png header9.png header1.png header10.png header11.png header6.png header13.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige linksVerslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Beercoo sponsort HVB

16-10-2020
Nieuwsafbeelding

HVB stelt graag een nieuw sponsor voor : Beercoo Schoonmaakgroep !

Afgelopen woensdag hebben Sven Paauwe van Beercoo Schoonmaakgroep en Martijn Kruijt van HVB het nieuwe sponsorschap vastgelegd. Hierbij een korte introductie van de sponsor:

Wat in 1986 als eenmanszaak vanuit een garagebox in Bleiswijk begon is inmiddels doorgegroeid naar een top 25 schoonmaakbedrijf in Nederland. Met zo’n 850 collega’s en vestigingen in Bergschenhoek en Woerden zorgen wij samen voor schone locaties in de gehele Randstad. Daarbij vinden we het belangrijk dat werken met en bij Beercoo leuk is. Niet alleen voor onze collega’s en opdrachtgevers, ook voor onze sociale omgeving. Hierbij houden wij ons vast aan onze kernwaarden Samen, Leuk, Betrokken, Groei en Doen. 

De connectie met HVB beperkt zich niet tot de relatie van leverancier en opdrachtgever. De club is gevestigd in Bleiswijk, waar het voor ons allemaal begon. Bovendien hockeyen de kinderen van een aantal collega’s bij de club. De keuze om onze samenwerking door middel van dit sponsorschap te intensiveren is dus eigenlijk heel logisch.

Wil je meer weten over Beercoo Schoonmaakgroep? Zie de website www.beercoo.nl

Reacties

Wolter Manders
Heel mooi en zeer welkom zo'n steun in de rug
Charles van Vlijmen
super gaaf al die nieuwe Sponsers.

Reageer op het nieuws