header13.png header8.png header3.png header2.png header10.png header12.png header11.png header9.png header1.png header6.png header7.png header5.png header14.png header15.png header4.png

Strengere Covid-19 regels per 29 september 2020

30-9-2020
Beste ouders/verzorgers van leden en bezoekers van de HVB,

Zoals u weet zijn er met ingang van 29 september j.l. strengere regels ingegaan rond Covid-19. Deze regels gelden in ieder geval voor drie weken. Wat dat betekent voor mensen die op onze accommodatie komen leest u in dit bericht,

Het clubhuis is dicht, er is echter wel een wedstrijdtafel. Mensen die ingedeeld zijn als barouders wordt gevraagd nu plaats te nemen achter de wedstrijdtafel. Zij wijzen bezoekers naar het juiste veld. Ook functioneren zij als aanspreekpunt en hebben toegang tot het clubhuis. Zij kunnen besluiten iemand toegang te verlenen tot het clubhuis, maar alleen in noodgevallen.

Eet- en drinkgelegenheid (inclusief buitenterras) zijn echter te allen tijde gesloten. U komt alleen nog bij de HVB voor een training of een wedstrijd. Na de training of wedstrijd moet iedereen snel weer van de accommodatie af. Het nuttigen van eigen eten en drinken is niet toegestaan (behalve natuurlijk voor sporters een eigen bidon water en een pauzepepje).

De kleedkamers zijn open, maar hier mogen per kleedkamer maximaal 4 personen tegelijk aanwezig zijn. Anders is het niet mogelijk om voldoende afstand te houden.

Bij hoge nood kan er gebruik worden gemaakt van WC's in de kleedkamers. Het MiVa-toilet is alleen toegankelijk via de wedstrijdtafel.

Er zijn geen toeschouwers toegestaan bij sportactiviteiten, dus niet bij wedstrijden en ook niet bij trainingen.

Begeleiders zijn wel toegestaan bij wedstrijden en zij mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Begeleiders zijn:
  • Coaches
  • Rijouders, maar alleen bij uitwedstrijden en alleen het aantal rijders dat minimaal nodig is om het team redelijkerwijs te vervoeren.
  • Een (langdurig) geblesseerde speler. We hopen natuurlijk dat je je niet blesseert, maar als het gebeurt mag je met je team mee. Neem dan wel plaats in de dug-out, zodat duidelijk is dat je bij het team hoort.
  • Begeleiders die noodzakelijk zijn voor de sportbeoefening van mensen met een beperking (opmerking: hier is wellicht een expliciete ontheffing nodig, maar dit wordt opgenomen met de betreffende personen).
Voor alle duidelijkheid: bij thuiswedstrijden kunt u dus niet blijven kijken, ook niet wanneer u één of meerdere kinderen naar de HVB hebt gebracht.

Het doel van deze maatregelen is om een omgeving te blijven bieden waarin op een veilige manier kan blijven worden gesport. We vragen ieders begrip en medewerking.

In vertrouwen hiermee voldoende informatie te hebben gegeven. Bij vragen/opmerkingen kunt u een e-mail sturen aan [email protected]

Met sportieve groet van het bestuur
Hockeyvereniging Bleiswijk

Jeroen de Slegte