header2.png header11.png header12.png header14.png header1.png header4.png header15.png header7.png header8.png header10.png header9.png header5.png header3.png header6.png header13.png
Afgelastingen
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Voormalig HVB spelers Ilja en Job Verschoor opgenomen in het districtsteam

27-9-2020
Nieuwsafbeelding

Afgelopen week hebben wij het leuke nieuws ontvangen dat Ilja en Job Verschoor zijn toegelaten in het districtsteam. Ilja (rechts op de foto) heeft te horen gekregen dat hij is opgenomen in het districtsteam "steunpunt west onder 15 jaar”. Met nog 15 andere talenten mag hij op de maandagen meetrainen en meedoen met districtswedstrijden. Job (links op de foto) heeft hetzelfde nieuws gekregen, maar dan bij het regioteam onder 14 jaar.

Ilja heeft sinds oktober 2012 bij HVB gehockeyd. Job is sinds mei 2013 lid van HVB geweest. Bij Bleiswijk hebben de jongens het afgelopen jaar samen met hun team JC1 en coaches Arthur van der Horst en (hun vader) Filip Verschoor IDC gespeeld. Beide mannen zijn afgelopen zomer vertrokken naar Victoria. Ilja speelt daar in JB1 en Job in JC1.

Wij wensen de jongens heeft veel succes en vooral plezier toe in het districtsteam. Wij houden ze nauwlettend in de gaten.

Reacties

Meinhardt Schwengle
Dat is geweldig nieuws. 🙂
Olivier Kruysifix
Knapperds!
Peter de Beer
Gaaf zeg!
Denise de Rijcke
wauw!
Filip Verschoor
Een trotse oud trainer/coach en papa
Linda Laukens
en terecht, gefeliciteerd!
Filip Verschoor
En dat hvb shirt hadden ze binnen een minuut aan toen ik vroeg om een foto.
Karin van Vliet-de Jong
Gefeliciteerd en veel hockeyplezier!

Reageer op het nieuws