header15.png header1.png header7.png header13.png header10.png header3.png header11.png header2.png header4.png header8.png header5.png header12.png header9.png header6.png header14.png

Covid-19 versoepelde regels

11-9-2020
Beste ouders, verzorgers en leden,

Goed nieuws voor alle fans en supporters van de HVB: vanaf aanstaande zaterdag is publiek weer welkom bij wedstrijden!

Wel moeten toeschouwers hun aanwezigheid registreren. Dat kan door met uw smartphone de QR-code te scannen die bij de ingangen opgehangen wordt. Het is ook mogelijk om te navigeren naar de URL https://tinyurl.com/hvbreg. Dit kan vanaf uw smartphone, maar ook vanaf computer of tablet. Het registreren kan op de dag zelf, maar ook tot twee dagen van te voren.

Een andere nieuwe maatregel is dat er langs het veld plekken gemarkeerd zullen zijn waar je wel, of juist niet mag staan, Dit is gedaan om mensen te helpen afstand te houden van elkaar. Mensen uit hetzelfde huishouden mogelijk natuurlijk wel bij elkaar staan.

Voor een compleet overzicht van de maatregelen die gelden vanaf zaterdag, verwijzen we u naar de bijlage,

Met sportieve groet,

Gerelateerd nieuws