header3.png header6.png header13.png header10.png header9.png header14.png header12.png header7.png header2.png header8.png header5.png header15.png header4.png header1.png header11.png

Corona-regels tbv bezoekende teams

8-9-2020

Met ingang van zaterdag 12 september a.s. gelden versoepelde regels bij de HV Bleiswijk. Toeschouwers zijn weer welkom, zo lang zij zich registreren via de QR-codes die bij de ingang van onze accommodatie hangen. Registratie kan ook via https://tinyurl.com/hvbreg.

Op de accommodatie geldt een aantal gedragsregels:

• Aanwezigheid is toegestaan tot maximaal een uur voor de wedstrijd en maximaal een uur na de wedstrijd.
  • Volg de aangegeven looproutes.
  • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen afstand te houden.
  • Kinderen van 13 tot en met 17 jaar hoeven onderling geen afstand te houden, maar wel naar 18+.
  • Mensen van 18 jaar en ouder moeten afstand bewaren van minimaal 1,5m.
  • kleedkamers/douches zijn open, maar bewaar wel afstand. Dit betekent dat hooguit 4 mensen tegelijkertijd in een kleedkamer aanwezig kunnen zijn.
  • Toiletten in de kleedkamer zijn open voor hoge nood.
  • In het clubhuis is een MiVa-toilet. Iemand mag hier begeleid worden.
  • De bar is open, maar u dient het clubhuis direct weer te verlaten.
  • Teams kunnen na de wedstrijd wat drinken op de plaats die wordt aangegeven door barpersoneel of een informatiepapier op de tafels.

Als iedereen zich aan bovenstaande regels houdt, zorgen we met elkaar voor een veilige en beheersbare omgeving. We vragen jullie begrip en medewerking.

Het bestuur van Hockeyvereniging Bleiswijk

p.s. de volledige regels zoals die zijn gecommuniceerd aan onze leden vindt hieronder

Gerelateerd nieuws