header5.png header9.png header3.png header2.png header12.png header11.png header4.png header7.png header10.png header14.png header15.png header13.png header8.png header1.png header6.png
Afgelastingen
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Wanneer kan ik HVB-kleding kopen?

6-7-2019
Nieuwsafbeelding
In een eerder nieuwsbericht en via de mail werd het al gezegd. HVB heeft een 2-tal nieuwe sponsoren .

Club Colors: de gespecialiseerde kledingleverancier van meerdere hockeyverenigingen die de productie van HVB-kleding gaat verzorgen. Alle HVB-kleding wordt in de winkel van Hockey Republic uitgeleverd zodat alles op 1 plek beschikbaar is!

Hockey Republic:  de hockeyspeciaalzaak met kunstgrasveldje. Op slechts een kwartiertje rijden (Patrijsweg 112 Rijswijk) liggen alle hockeyspullen voor je klaar. Klik hier voor de website.

Op de achtergrond is de sponsorcommissie druk bezig om ervoor te zorgen dat alles aan het begin van het seizoen klaar is. 

Hou de volgende data in de gaten:
Uiterlijk 31 juli: In de winkel van Hockey Republic zijn de HVB-shirts beschikbaar, de HVB- trainingskousen en de HVB-sweaters.

Half augustus: In de winkel zijn de HVB-shorts en de rokjes beschikbaar. En de nieuwe HVB-wedstrijdsok is beschikbaar. De HVB-wedstrijdsokken zijn opnieuw ontworpen en passen bij de ook nieuw ontworpen  shorts en rokjes.

Eind september/begin oktober: Het HVB Trainingspak is dan  beschikbaar. 

Over een week volgt de 'sneak preview' van alle HVB-kleding. Hou de website en de app in de gaten. Dan plaatsen we afbeeldingen van de kledinglijn.

Let op! : De sponsorcommissie krijgt regelmatig de vraag of de Havecon HVB-shirts ingeleverd moeten worden. Dit hoeft niet. Ieder lid houdt zijn shirt komend seizoen en het seizoen erna. Natuurlijk kan het dat je uit je shirt groeit. Die kun je dan omruilen bij Hockey Republic tegen de juiste maat. Oud leden leveren hun shirt in, zij hebben al een berichtje hierover gehad.

Nieuwe leden kunnen hun shirt afhalen bij Hockey Republic

Volgende week meer nieuws met voorbeelden van de HVB-kleding + een speciaal aanbod van Hockey Republic

Heb je een vraag? Stel hem via een reactie op dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws