header13.png header2.png header12.png header15.png header14.png header6.png header10.png header4.png header1.png header8.png header5.png header7.png header11.png header9.png header3.png

Oud papier 1 oktober

29-9-2020

Jawel, het is bijna de 1e donderdag van de maand….u mag weer uitwaaien!

Let wel, met verhoogde Corona maatregelen!

Donderdag a.s. gaan we weer geld ophalen voor de club en dat is hard nodig. Het clubhuis blijft dicht de komende 3 weken, geen inkomsten, wel kosten. Lopen voor de club? Van harte aanbevolen!

We verzamelen op het parkeerterrein en stappen aldaar per 2 achterop de wagen. De wagen vertrekt direct, geen welkomstdrankje helaas. Contact met ieders privéchauffeur wordt zoveel mogelijk vermeden. Mondkapjes zijn niet verplicht, het dragen ervan is naar eigen behoefte. Veiligheids- of hele stevige schoenen zijn een must. Handschoenen zijn optioneel. Bij regen, vergeet een regenjack niet!

Nogmaals, de inkomsten voor de club zijn echt belangrijk, elke loper wordt daarom beloond met 25 euro.

We verzamelen dus op het parkeerterrein tussen 18u15 en 18u30, de wagens vertrekken direct.

We maken er, ondanks de corona (nog steeds), een gezellig avondje van; het is voorbij voor je er erg in hebt!

Met sportieve groet,

Beheer Hockeyvereniging Bleiswijk