header10.png header14.png header5.png header15.png header13.png header9.png header8.png header6.png header2.png header12.png header11.png header4.png header1.png header3.png header7.png

Oud papier 2 Juli

1-7-2020

Door onverwachte problemen zijn er nog 2 extra lopers nodig om ons te helpen het oude papier op te halen, meld je a.u.b. nog even aan bij ons zoals hieronder omschreven, alvast bedankt.

Heb je hier zin in, meld je dan aan via Lisa of bij [email protected] Heb je je al aangemeld houdt hier dan rekening mee.

Corona is een bijzondere tijd en de regels wijzigen continu. We mogen ons weer melden bij het clubhuis waarbij wij de afstand van 1,5 meter zullen respecteren. Je krijgt een lekkere bak koffie of een drankje bij aanmelden.

Bij terugkomst hebben we natuurlijk nog een drankje voor je en een hapje zoals vanouds.

Ben je nog te jong? Bedenk hoe je je ouders kunt motiveren. Vraag ze voor je te lopen en gebruik het geld voor een uitje met het team. Top idee toch!!!

De eerste wagen vertrekt om 18.45 uur vanaf de parkeerplaats.

Graag stevige schoenen dragen en handschoenen mee (daar gaan we extra aandacht aan besteden).

De inkomsten voor de club zijn zo belangrijk, dat elke loper beloond wordt met 25 euro. Maak er, ondanks de corona een gezellig avondje van; het is voorbij voor je er erg in hebt!

Android Lisa app openen, dan "meer", vervolgens "plan uw dienst" en inschrijven op de gewenste dagen. (Voor Apple, dezelfde methode).

Met vriendelijke groet,

Beheer Hockeyvereniging Bleiswijk