header8.png header12.png header7.png header2.png header15.png header10.png header6.png header14.png header13.png header3.png header5.png header1.png header4.png header9.png header11.png

zaterdag 28 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Uit Coole Kids CK3F1 - veld Hockey Club Rotterdam CK-MF4

Do 22 juni: Informatie avond 'Nieuwe Lansinger Stroom'

19-6-2017
Informatieavond Nieuwe Lansinger Stroom

'Nieuwe Lansinger Stroom' is een nieuwe lokale energiecoöperatie in Lansingerland. Zij heeft als doel om samen met de inwoners van Lansingerland een eigen schone en duurzame energievoorziening op te bouwen.

Iedereen kan lid worden, voor € 20,- per jaar ben je lid van de coöperatie en beslis je mee over de koers en kun je meedoen in projecten zoals investeren in wind-en zonne-energie.

Ben je geïnteresseerd? De eerstkomende ledenavond van 'Nieuwe Lansinger Stroom' is bij HVB. Alle HVB-ers, ouders zijn van harte welkom op deze avond.

Meer informatie over 'Nieuwe Lansinger Stroom' vind je in de bijlage
Start informatieavond do 22 juni: 20:00 uur