header2.png header15.png header12.png header3.png header8.png header5.png header11.png header1.png header6.png header13.png header4.png header9.png header7.png header14.png header10.png
Afgelastingen
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Open trainingen bij Bleiswijk Dames 1 voor nieuwe speelsters

28-5-2018
Nieuwsafbeelding

 

Bleiswijk Dames 1 zoekt nieuwe speelsters om haar team voor volgend seizoen compleet te maken. Momenteel staat het team koploper in de vierde klasse. Promotie is het doel. Door nieuwe studies zullen een aantal dames de selectie verlaten. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe dames om het team te versterken.

 

Het team is een heel leuk en ambitieus team. Zo is het team bijvoorbeeld afgelopen winter op trainingsstage naar Barcelona gegaan. Ook volgend seizoen zal er weer een trainingsstage in het buitenland georganiseerd worden.

 

Dames zijn van harte welkom om vanaf woensdag 25 april aan open trainingen deel te nemen. Vanaf dan staan alle woensdagen tot eind juni open voor dames die willen proeftrainen. Je bent dan geheel vrij om te kijken of je een klik ervaart met het team.

 

Als je interesse hebt, of meer informatie wilt hebben, stuur dan een mail naar Sabrina van der Burg (email Romiburg@planet.nl)

 

 

 

Groetjes, Bleiswijk Dames 1