header11.png header12.png header10.png header2.png header4.png header9.png header8.png header6.png header7.png header14.png header3.png header1.png header13.png header15.png header5.png
Zoeken
Stelling
Stelling: " de nieuwe spelregels "
Handige links







Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties

Olympische actie bij Jawa

9-2-2018
Nieuwsafbeelding

JaWa Sport doet mee aan de Olympische Spelen! Je kan nu dubbel juichen voor Sven, Ireen of Sjinkie!

Een Nederlandse medaille op het langebaanschaatsen, levert de dag van de behaalde medaille(s), lekkere korting op... op alle funkousen, handschoenen, schoenen en sticks! Halen we op de dag zelfs twee of drie medailles? Dan tel je de korting gewoon bij elkaar op! Dus, spring in de auto bij een topprestatie die dag geleverd en profiteer van deze actie!

Maar, op zaterdag 17 februari, dinsdag 20 februari en donderdag 22 februari zie ik geen langebaanschaatsen? Niet getreurd. Op deze dagen doen we dezelfde actie, maar dan op 't shorttrack! De Olympische schema's vind je in de bijlage

Hoef ik dan voor de rest niets te doen? Like onze pagina op facebook en/of instagram op die dag dat je hier bent.. dat is alles. Je kunt zelfs met ons meekijken in Schiedam naar de Olympsche afstand van die dag op ons televisiescherm (actie is uiteraard ook geldig in het filiaal te Amstelveen).

Extraatje: Wil je vandaag op de openingsdag ? Noem ons de Nederlandse vlaggendrager/vlaggendraagster bij de openingsceremonie en er ligt morgen ook al 20% korting voor je klaar!

Normaliter is meedoen belangrijker dan winnen, maar voor dit moment, is winnen misschien wel net even belangrijker dan meedoen! 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws